maanantai 13. heinäkuuta 2009

Työvaatteita

Nyt on mahdollisuus tilata HMVY-painatuksella varustettuja työvaatteita (takki, housut - logo takissa). Haapamäen veturitallin kahvihuoneelta löytyy lista, johon alustavasti kiinnostuneet voivat kirjoittaa nimensä ja kokonsa halutun vaatekappaleen kohdalle. Kiinnostuksen voi ilmoittaa myös sähköpostitse: tmyllyla@gmail.com. Kimppatilaus edellyttää n. 20 osallistujaa. Würthin toimittaman takin ja housujen yhteishinta tulee pyörimään n. 70 € tuntuvilla. Tarkemmat hinnat ilmoitetaan, jos ja kun tilaus varmistuu.

Vaatteiden väri on musta/harmaa ja materiaali korkeatasoista: Palosuojatut työvaatteet antavat mm. suojan kuumuudelta ja hetkelliseltä liekkikosketukselta. Myös työkenkiä on mahdollista tilata samassa nipussa, jos kiinnostuneita löytyy.

4 kommenttia:

  1. Joo, tohon omankin nimen laitoin. Juhalle jo mainitsinkin että tosta olis tosi hyvä saada sovitukseen kappaleet yleisimpiä kokoja. Minkiön hankinnan yhteydessä tilasin itselleni yhdet ja vaikka piti olla just oikea koko, oli housut tosi paljon liian isot. 70:ä ei kandee maksaa vääränkokosista.

    VastaaPoista
  2. Jep, nuo Würthin koot ovat mallia "reilunkokoiset", joten sovitus järjestetään tavalla tai toisella, etenkin kun nämä tilataan henkilökohtaisina, eikä yleiseen laariin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille työvaatetilaukseen ilmoittautuneille! Määrä on ikävä kyllä jäämässä sen verran alhaiseksi ettei se riitä kimppatilaukseen yllämainituin hinnoin. Katson kuitenkin seuraavan kerran Haapamäellä käydessäni listan läpi ja olen yhteydessä Würthin edustajaan. Laitan infoa tarkoista hinnoista ilmoittautuneiden osalta veturitallin kahvihuoneen ilmoitustaululle ja tähän viestiketjuun.

    VastaaPoista
  4. Jospa laitettaisiin vielä syyskokouksessa lista kiertämään. Saattaisi nimiä tulla lisää ja voisimme ostaa myös yhdistykselle muutamia kappaleita varalle/lainaksi.

    VastaaPoista